Ice roll


Ice roll készítése

Az ice roll, Thaiföld -ről származó fagylalt különlegesség. Alapja egy speciális lágy fagylalt, melyhez gyümölcsöt, csokoládét és kekszet darabolunk. A ice roll készítése egy -25 Celsius fokra fagyasztott lapon, a vendég szeme előtt történik, két spatula segítségével. A fagylalt alap és a választott összetevők a spatula használatával összekeverésre és vékony rétegben elsimításra kerülnek. A lapra fagyott, ízesített fagylaltot a spatula segítségével felhengereljük. A felhengerelt fagylaltot pohárba helyezzük és öntettel, gyümölcsdarabokkal, tejszínhabbal, rolettivel díszíthetjük.


folyamat

Ice roll gépek

Az ice roll készítése speciális gépet igényel. A Happy Roll biztosít gépeket folyamatos, vagy alkalomszerű bérlésekre egyaránt, teljes körű kiszolgálással és alapanyag ellátással.


Ice roll története

Az ice roll egy látványos fagylalt, ami garantáltan felkelti a figyelmet, gyorsan híre terjed és egyediségével tömegeket vonz. 2009 -ben jelent meg Thaiföldön, majd a környező országokban kezdett elterjedni és ismerté válni a termék. 2015 -ben az Interneten megosztott videók hozták meg a világsikerét. Magyarországon 2017 -ben kezdett elterjedni és teret hódítani magának.

Az ice roll hazánkban még alig ismert új termék. Az emberek fagylaltok iránti érdeklődése, vágya, valamint az ice roll látványos elkészítése és formája miatt bizonyos, hogy gyorsan siker termék lesz és tömegek fognak rajongani érte.