Rendezvény

Céges rendezvény

Nincs jobb egy nyári céges rendezvényen, mint egy hűsítő finomság, de Mi ennél többet kínálunk! Egy különleges programot, ahol a munkatársak akár maguk készíthetik el saját fagyijukat. Tegye egyedivé rendezvényét!

Esküvő

Egy esküvő akkor igazán egyedi, ha utána is beszélnek róla. Az ice roll olyan látványt biztosít, amit a vendégek eddig csak videó megosztókon láttak. Az ice roll -al igazán különleges lesz az esküvő, amiről sokáig beszélni fognak!

Születésnap

Gyermek születésnapján, egy igazán különleges meglepetés tud lenni az ice roll, melyeket egyedi ízekben és díszítésekkel látványossan készítünk, a gyerekek nagy örömére! Egy különleges program és finom hűsítő fagyi egyben.


Amit kínálunk

 • Rendezvények helyszínére történő kitelepülés
 • Szükséges gépek, berendezések, alapanyagok és kiegészítők biztosítása
 • Szükséges munkaerő biztosítása
 • Igényeknek megfelelően a fagylaltok folyamatos készítése
 • Rendelkezünk szaktudással, tapasztalattal és munkaerővel rendezvényeken történő megjelenéshez. Színvonalas és igényes megjelenést, professzionális, minőségi kiszolgálást garantálunk! A termékhez kapcsolódó minden szükséges kiegészítést az áramon és a helyen kívül biztosítunk.

  Különleges élmény

  A fagylaltot mindenki szereti, a Happy Roll pedig egy igazi különleges látványt és élményt nyújt a fagylaltok területén. Egyedi ízeket, különleges elkészítést, látványt és finomabbnál finomabb roll fagyikat garantálunk! A látvány és az ízvilág együttes eredményével elérjük azt, hogy az Ön által szervezett rendezvény igazán egyedi legyen és eddig csak videókon látott termék jelenjen meg így színesítve a programokat.

  Amennyiben Ön is szeretné, hogy a megszervezett rendezvényen egy különleges gasztronómiai élménnyel találkozzanak a résztvevők, kérjen ajánlatot most!